dijous, 28 de gener del 2016

JovEmprèn 2016, treballant amb noves idees empresarials!


Aquest gener tornem amb força amb la tercera edició del programa JovEmprèn, organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Igual que els darrers anys, manté l’objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre els joves que estudien al municipi.

Tornem a agrair, la bona acollida i predisposició per part de la direcció i el professorat dels centres d’ensenyament, doncs sense ells el programa no seria possible.

La iniciativa s’adreça als alumnes que cursen ESO, Batxillerat o els cicles formatius de grau mitjà i superior de l’INS Castellet, del centre FEDAC Sant Vicenç i de l’Escola Montserrat. El programa tindrà accions fins al mes de maig. En aquesta tercera edició, hi participen 258 alumnes de 15 grups diferents.

En els seminaris i tallers que es fan als centres d'ensenyament, es treballen les fonts de les idees empresarials, les capacitats que tenen les persones emprenedores, com podem saber si les idees són oportunitats de negoci sostenibles, com podem traduir aquestes idees en uns primers números, com presentar-les oralment i aprenem a posar tot això ordenat sobre el paper. L'objectiu és estudiar la viabilitat tècnica, econòmica i financera d'idees innovadores i la coherència dels projectes treballats.

Durant aquests mesos els alumnes treballaran els seus projectes que podran presentar al III concurs d'idees JovEmprèn. Com no, animar als i les joves a treballar fort i amb il·lusió les seves idees, que podran presentar a concurs fins el dia 6 de maig, amb 9 premis en joc. Es valoren elements com la creativitat i la innovació, la viabilitat i la responsabilitat social dels projectes.

Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada