dimecres, 1 de febrer del 2017

Quarta edició de JovEmprèn!

Aquest febrer hem engegat els motors de la quarta edició del programa JovEmprèn, organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, amb les mateixes ganes de fomentar l'esperit emprenedor entre els joves que estudien al municipi. Com en les edicions precedents, la bona acollida i predisposició per part de la direcció i el professorat dels centres d’ensenyament fa que el programa sigui possible, junt amb les idees i el treball de l’alumnat, que estan al centre del programa.

La iniciativa s’adreça als alumnes que cursen ESO, Batxillerat o els cicles formatius de grau mitjà i superior de l’INS Castellet, del centre FEDAC Sant Vicenç i de l’Escola Montserrat. El programa tindrà accions fins al mes de maig. En aquesta quarta edició, superem els alumnes de l’any passat i ens situem en 214 alumnes de 15 grups diferents.

En els tallers d'enguany fem èmfasi en veure d'on surten les idees de negoci, com treballar el model de negoci mitjançant el Business Model Canvas, així com les estratègies per definir preu i avaluació económico financera dels projectes.

Durant aquests mesos els alumnes treballaran els seus projectes que podran presentar al IV concurs d'idees JovEmprèn. Es treballen i valoren elements com la creativitat i la innovació, la viabilitat i la responsabilitat social dels projectes. Junt amb la presentació d’aquests, seran els conceptes que es premiaran en el concurs, el lliurament de premis del qual, tindrà lloc el 26 de maig a l'Auditori de la Biblioteca municipal.


SOM-HI!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada