dimarts, 12 de desembre del 2017

Nova edició de JovEmprèn.. i ja en van 5!!!

Tornem-hi! Engeguem la cinquena edició del programa JovEmprèn, organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, que igual els darrers anys, manté l’objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre els joves que estudien al municipi. No ens cansem d'agraïr la predisposició per part de la direcció, el professorat i els alumnes dels centres d’ensenyament de Sant Vicenç per continuar creixent junts!

La iniciativa s’adreça als alumnes que cursen ESO, Batxillerat o els cicles formatius de grau mitjà i superior de l’INS Castellet, del centre FEDAC Sant Vicenç i de l’Escola Montserrat.

Donem el tret de sortida al programa el dijous 14 de desembre, amb un taller experiencial: Embolica't pel teu futur a la sala Cal Soler i hi hauran accions fins al mes de maig.

Treballarem amb tallers als centres, les idees, com podem saber si aquestes són oportunitats de negoci sostenibles, com es poden traduir en uns primers números i aprenem a posar tot això ordenat sobre el paper. Creativitat sense frens, però sense perdre de vista la viabilitat!

Durant aquests mesos els alumnes treballaran els seus projectes que podran presentar al V concurs d'idees JovEmprèn. Es treballen i valoren elements com la creativitat i la innovació, la viabilitat i la responsabilitat social dels projectes. Junt amb la presentació d'aquests, seran els conceptes que es premiaran en el concurs, el lliurament de premis del qual, tindrà lloc a finals de maig.


Go go go!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada