dimarts, 22 de maig del 2018

JovEmprèn 2018, nova edició finalitzada amb èxit!

Sí, donem per tancada la cinquena edició de JovEmprèn, agraint el el suport de l’Obra Social de la Caixa. Creiem haver assolit novament els objectius del programa, com són el foment l’esperit emprenedor entre els joves i potenciar la cultura emprenedora i els valors d’emprendre. 
Les xifres finals:
- 200 alumnes participants dels tres centres participants, FEDAC, l’Institut Castellet i l’Escola Montserrat.
- El tret de sortida del programa va començar el 14 de desembre, amb un taller experiencial per a tots els participants, anomenat Embolica't pel teu futur on es van treballar les competències que han de reunir les persones emprenedores,a la sala Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet
- De desembre fins a al més d'abril s'han realitzat un total de 33 tallers per treballar les idees dels estudiants a les mateixes escoles.
- Els estudiants han pogut presentar els seus treballs al voltant de les seves idees empresarials al concurs d'idees JovEmprèn. Enguany, s'han presentat un total de 42 projectes.
A la jornada final de lliurament de premis a l'auditori de la Biblioteca de Sant Vicenç, tot un luxe amb la presència del grup "Set de màgia"!
Podeu veure els finalistes i guanyadors de la cinquena edició a l'apartat de projectes presentats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada